×
Juventuts Musicals de Catalunya

Entitats associades

Joventuts Musicals de Catalunya és per damunt de tot una federació d'associacions i entitats. Aquestes són el seu principal actiu i raó de ser. A partir de la reforma estatutària de 2016 hi ha dues formes de formar part de la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya: com a associació local o com a entitat associada.   

ENTITATS ASSOCIADES: Es tracta d'entitats i organitzacions culturals o musicals ja existents que comparteixen naturalesa i objectius amb Joventuts Musicals malgrat no dur el seu nom. A partir de la reforma estatutària de 2016 poden integrar-se a la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya, a la qual pertanyen per un període de quatre anys renovables. Amb aquesta nova forma de pertinença, Joventuts Musicals de Catalunya preten ser aglutinadora de tota una constel·lació d'entitats del nostre país que treballen per la cultura i la música però no formen part de cap xarxa ni circuit. I les exigències de la gestió cultural actual fan gairebé indispensable el treball en xarxa. 

Formar part de la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya suposa ser integrant d'una xarxa d'abast nacional, adherida a d'altres xarxes d'àmbit estatal i internacional. Representa formar part d'un moviment reconegut internacionalment que agrupa a Catalunya un col·lectiu d'associacions dedicades precisament al foment i difusió de la música en tots els seus gèneres.

 

Les entitats associades es beneficien dels següents serveis per part de la Federació:

  • Bonificació d'entre 50% i 40% sobre els catxets dels espectacles del circuit de la Xarxa de Músiques a Catalunya.
  • Bonificació d'entre el 50% i el 40% sobre el lloguer d'instruments (backline) i fitxa tècnica (rider) dels concerts de la Xarxa de Músiques.
  • Suport legal i assessorament artístic.
  • Participació en l'Assemblea i en els órgans de govern federatius.

La seva pertinença a la Federació és per un període de quatre anys que es pot anar renovant indefinidament. La quota anual de pertinença és de 50 €.

COM ESDEVENIR UNA ENTITAT ASSOCIADA DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR