×
Juventuts Musicals de Catalunya

Ethno Catalonia

Ethno Catalonia és una residència i festival folk internacional per a músics (professionals o aficionats) de tot el planeta amb passió per la música folk, tradicional i les músiques del món i que vulguin col·laborar, assajar i actuar en una gira de concerts.

Ethno Catalonia forma part d’una gran família global i d’una activa xarxa de músics, l’Ethno World, programa actualment present a més d’una vintena de països d’arreu del món i creat l’any 1990 per Jeunesses Musicales International (JMI). Ethno és un punt de trobada de primer ordre per als joves músics de tot el planeta que es troben per actuar, aprendre música de manera presencial, col·laborar i compartir experiències, cultura i amistat. El diàleg, la tolerància i la comprensió són valors essencials no només a l’Ethno World, sinó a totes les relacions que es basteixen amb les comunitats locals.

L’Ethno Catalonia 2024 se celebrarà del 19 al 29 de juliol. El període d’inscripcions ja està obert i s’allargarà fins al 31 de maig.

Esperem veure-us-hi!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR