×
Juventuts Musicals de Catalunya

Benvinguda

«Aquesta proposta és un atent i fidel testimoni de la qualitat i tremp de les fornades de músics que van sorgint i creixent al nostre voltant i amb el desig que, gràcies a la tasca de tots plegats, aquestes puguin arribar arreu del país»

Parlar de la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya, de les entitats que la conformen i dels projectes que lidera, és parlar de gran part de la música que s'ha fet, es fa i es farà arreu del nostre país. Apropant les noves generacions de músics, futures peces clau del món musical català, a tots els llocs possibles. Joventuts Musicals sempre està atenta i donant un primer temps d'oportunitats al talent que brolla i brota sense parar al nostre voltant en tots els gèneres musicals i que necessita l'espai per presentar-se i fer-se visible i el temps per pensar-se i desenvolupar-se per tal de poder entrar de ple, amb pas ferm i segur, en el món professional.

Juntament a la iniciativa dels amants de la música i els mateixos músics, que són la nostra ànima, també tenim la sort d'haver anat teixint, amb els anys, tota una vibrant xarxa de comunicació i col·laboració no només amb les principals administracions i institucions artístiques i educatives del país, sinó també de tot l'àmbit cultural català, amb la voluntat de ser-ne un actiu decidit i referencial i amb la convicció que la música ha de ser la punta de llança de tota societat i de tota cultura que es vulgui avançada i viva. 

Joan Magrané i Figuera President

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR