×
Juventuts Musicals de Catalunya

NATIONAL YOUTH WIND ORCHESTRA LUXEMBURG (CANCEL·LAT)

CLÀSSICA: SIMFÒNICA

National Youth Wind Orchestra Luxembourg · François Schammo, director

La National Youth Wind Orchestra Luxembourg (NYWOL), la Jove Orquestra Nacional de Vents de Luxemburg, és una orquestra singular, formada per totes les varietats d'instruments de vent. Integrada per 60 joves músics luxemburguesos, la NYWOL és un dels projectes centrals del sistema nacional de música luxemburguès. Enguany la gira anual de Setmana Santa la farà a Catalunya, on podrà oferir dos concerts en el marc de la Xarxa de Músiques.

La National Youth Wind Orchestra Luxembourg (NYWOL) és una organització depenent de l'Escola de Música de la federació Nacional de Música de Luxemburg "Union Grand-Duc Adolphe" (UGDA), que cada any protagonitza un encontre i gira de concerts en un país diferents. El primer encontre de l'orquestra va tenir lloc el 1974 amb una gira de concerts a Txecoslovàquia i després el 1976 amb una gira als Estatuts Units (Íl·llinois i Michigan) convidada al Blue Lake Fine Arts Camp. Després d'una llarga aturada, l'orquestra va reprendre l'activitat el 1991 amb una gira de concerts a Àustria i Liechtenstein. Des de llavors els encontres anuals han tingut lloc a Bèlgica, França, Alemanya, Gran Bretanya, Itàlia, Espanya, Portugal, Estats Units i Gal·les. L'orquestra està integrada per joves músics d'entre 14 i 20 provinents de diversos conservatoris, escoles de música, i associacions musicals de Luxemburg; inclou igualment guardonats del Concurs de Joves Solistes de Luxemburg. L'objectiu de l'orquestra és donar suport l'educació musical dels joves músics luxemburguesos, promocionar el repertori per a orquestra de vent, especialment obres d'autors luxemburguesos i europeus, així com promoure els intercanvis entre joves músics de diferents països.

Concerts

12/04/20
18:00 h
 
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR