×
Juventuts Musicals de Catalunya

CARLOS BUJOSA, piano

IX Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas

El Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas dóna oportunitat a músics que estan acabant la seva formació per tal que comencin a tenir accés als escenaris i circuïts concertístics, com a part essencial de la seva formació, ja que la presentació davant del públic és una part de l'acte comunicatiu del concert que s'assoleix només amb la pròpia experiència.

Avui comptem amb un alumne que està acabant la seva formació  al Conservatori Superior del Liceu amb els professors Alba Ventura i Stanislav Pochekin.

Programa

W. A. Mozart. Fantasia núm.3 en re menor, K.397/385g

L. v. Beethoven. Sonata per a piano núm.2 en la major, op.2 núm.2

F. Chopin. Andante spianato i Gran Polonesa Brillant, op.22

Saint-Saëns/Liszt/Horowitz. Danse macabre

Veure biografies

Biografies

Carlos Bujosa (Tarragona, 2000) realitza el seu debut amb orquestra als 15 anys a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca interpretant el Concert per a piano i orquestra núm.23 KV488 de W. A. Mozart.

Als 9 anys fa la seva primera gira de concerts per les comarques de Tarragona i  durant els anys següents, realitza concerts a sales com l’Atlàntida de Vic, l’Auditori Enric Granados de Lleida o l’Auditori AXA de Barcelona, entre d’altres.

Ha estat premiat en nombrosos concursos del nostre país a nivell internacional com són el “Concurs per a Joves Intèrprets de Piano de Catalunya”, el “Certamen Intercentros Melómano”, el “Concurs BBVA Premi al Talent Individual”, el “Concurs Internacional de Sigüenza”, el “Concurs Pianissimo per a Joves Pianistes”, entre molts d’altres.

Amb la seva participació en festivals per Espanya, França, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Liechtenstein, Polònia i Israel ha rebut consells i masterclasses de mestres com Dmitri Bashkirov, Paul Badura-Skoda, Boris Berman, Edith Fischer, Josep Colom, Vladimir Viardo, Cyprien Katsaris, Luiz de Moura, Akiko Ebi, Péter Nagy, entre d’altres.

La seva formació ha passat pel Conservatori de Vila-seca de la mà de Núria Ruera i Cecilio Tieles fins al Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu, amb la pianista Alba Ventura. Actualment, culmina els seus estudis de 4t curs  al mateix centre sota la tutela del mestre Stanislav Pochekin i amb una beca de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

Una proposta de

Conservatori del Liceu
Carlos Bujosa
Carlos Bujosa

Concerts

14/05/22
18:00 h
JM de Moià –
Auditori de Sant Josep (Moià)
5€ (socis gratuït)
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR