×
Juventuts Musicals de Catalunya

RECITAL DE LIED

DIUMENGE 12 DE JUNY A LES 19.00 a Teatre Municipal de Palafrugell

BLANCA ESTHER MORENO, soprano i ALAN BRANCH, piano
Obres: R.Hahn, J.Brams, R.Strauss, E.Toldrà, F.P.Tosti, L.Arditi

 

Ens plau anunciar-vos el primer concert del Cicle d'Estiu d'aquest 2022 que programarà Joventuts Musicals de Palafrugell.

 

Es tracta d'un recital de Lied a càrrec de la soprano Blanca Esther Moreno i del pianista Alan Branch.

 

Podeu adquirir les vostres entrades a la web de www.palafrugellcultura.com o bé al Teatre Municipal de Palafrugell el mateix dia de la funció des d'una hora abans que comenci el recital.

Veure biografies

Biografies

BLANCA-ESTHER MORENO

Soprano
Nascuda a Girona, inicia els estudis musicals a l'edat de vuit anys al Conservatori lsaac Albéniz de la seva ciutat natal. Realitza els estudis oficials de cant amb la soprano Enriqueta Tarrés i el correpetidor Alan Branch. FinaliEa el Grau Professional de Cant i el de Piano al Conservatori Professional de Música de Vila-seca (Tarragona), obtenint en el cant Ia máxima qualificació i posteriorment el Premi Extraordinari. Finalitza el Grau Superior de Cant al Conservatori Municipalde Música de Barcelona amb Matrícula d'Honor i continua els estudis de perfeccionament a la Musikhochschule de Basel (SuTssa) amb els professors Kurt Wídmer, Gérard Wyss (Lied), Rainer Altorfer i Martin Markun (ópera).


Ha realitzat cursos de técnica vocal i interpretació amb Ana Luisa Chova, Pedro Lavirgen, Hartmut Héll, Mitsuko Shirai, Kamal Khan, Angelsoler i Enedina Lloris. Actualment perfecciona el seu repertori amb la professora Beata Heuer-Christen i el correpetidor Bernhard Renzikowski. Ha participat en produccions operístiques i realitzat recitals i actuacions amb orquestres simfóniques i de cambra a ltália, Austria, Bélgica, Franga, Alemanya, Espanya, Suissa, Hongria i UcraTna.

Ha rebut, entre altres , el Premi Ciutat de Wórgt (Austria, 2OO3) i la Beca Montserrat Cabalté-Bemabé Martí (Saragossa, 2004). Fou finalista en el Vlll Ceúamen Nacional de Zanuela,,Villa de Abarán" (Múrcia), Certamen I Premis Tutto de COM Rádio (Barcelona), 3éme Concours Lyrique des Pays Catalans (Perpignan) iW Concurso lnternacionalde Canto de Logroño.

ALAN BRANCH

El pianista britànic es forma a la Royal College of Music i la Guildhall School de Londres amb mestres com Geoffrey Parsons, Graham Johnson i Joan Havill. Posteriorment, becat pel govern austríac, treballa amb Paul Schilhawsky al Mozarteum de Salzburg. La seva predilecció per a la música de cambra el porta a treballar amb instrumentistes com ara Roel Dieltens, Oystein Baadsvik, Magdalena Martínez, Damián Martínez i Ricardo Casero. Llicenciat en Filologia per la Universitat de Durham, combina l’interès per les llengües i la música compartint escenari amb cantants com Victòria dels Àngels, Teresa Berganza,Benjamin Luxon, Enriqueta Tarrés, Lynne Dawson, Barbara Hannigan i entre els més joves , Elena Copons i Josep- Ramon Olivé.

Desenvolupa la seva tasca pedagògica a l’Escola Superior de Música de Catalunya, El Conservatori Superior del Liceu i al Conservatori Professional de Vila-seca. Ha treballat com a assistent musical al Gran Teatre del Liceu en produccions operístiques i com a pianista en concerts al Foyer. Entre 2003 i 2011 va ser Director del Cor de Cambra Scherzo.

Concerts

12/06/22
19:00 h
JM de Palafrugell –
Teatre Municipal de Palafrugell
15 €
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR