×
Juventuts Musicals de Catalunya

CASTELLÓ CLARINET ENSEMBLE

39è Festival Francesc Viñas

Inaugurem el Festival Viñas retornant a un espai emblemàtic lligat a la figura del tenor Viñas: els jardins modernistes de Can Viñas, plens d'escultures evocadores dels personatges wagnerians que el tenor moianès interpretà arreu del món.

El programa que presenta a Moià el Castelló Clarinet Ensemble està Integrat per obres que van des del renaixement fins als nostres dies. Repertori variat i atractiu per a tots els públics, espais i moments, que es passeja per tots els estils i formes musicals.

Programa

Obres de Vivaldi, Mozart, Barber, Dvorák, Xostakovitx

Veure biografies

Biografies

Castelló Clarinet Ensemble

El Castelló Clarinet Ensemble és un espai pioner a la ciutat de Castelló i la seva província. Un lloc on qualsevol clarinetista pot apropar-se a l’èlit d’aquest instrument des de la interpretació, la pedagogia, la tecnologia i la música en general.

Volem explorar un repertori que abasta les transcripcions de grans compositors, però també posar el focus més particular en compositors valencians, noves músiques, efemèrides i programes monogràfics. El nostre objectiu és oferir la música d’una forma atractiva tenint un contacte permanent amb altres disciplines artístiques.

Volem que el grup siui un punt d’atracció per a grans clarinetistes i pedagogs, i al mateix temps, un punt de trobada entre estudiants i professionals de gran renom. En aquest sentit, l’entitat organitza masterclass, xerrades, concursos, exposicions i encàrrecs de noves composicions per a la formació.

El format del grup varia entre 8 i 24 clarinetistes. Inclou instruments de tota la família, des del requint fins al clarinet contrabaix, segons repertori. Els integrants són d'arreu de la nostra geografia i puntualment es veu ampliat per clarinetistes de gran renom i artistes de diversos àmbits

Concerts

02/07/22
21:00 h
JM de Moià –
Jardins de Can Viñas
20€ (socis 15€)
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR