×
Juventuts Musicals de Catalunya

DUO SÁNCHEZ & FORTUNY

CLÀSSICA: EMERGENTS

CONCERT PER A PIANO A QUATRE MANS

Júlia Fortuny Castellano i Bernat Sánchez Farrés, piano a quatre mans

El Duo Sánchez & Fortuny proposa dos programes dedicats al repertori de piano a 4 mans, ambdós amb una obra central escrita pel compositor Otto Wanke, guanyador del Premi Mompou 2019. Ambdues propostes compten amb obres de Schubert, Otoo Wanke i Max Reger, però la primera hi inclou Mendelssohn mentre que la segona es suma a l’homenatge a Beethoven.

Sánchez & Fortuny – Piano Duo es va formar el 2017 al Conservatori Superior del Liceu sota el mestratge d’Emili Brugalla. Han rebut consells de músics com Vesko Stambolov, Àlex Ramírez, Diana Baker, Raimon Garriga, Joan Magrané, Enrique Bagaría, Víctor del Valle i Andreas Groethuysen. En la seva trajetòria han estat premiats amb el 2n Premi de la Categoria Superior del Concurs de Cambra Higini Anglès, el 2n Premi en el Concurs de Cambra Ciutat de Mataró, així com el Premi en el XXIII Pòdiums de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada i el Primer Premi en el Concurs Internacional de Música de Cambra Romànica. També van ser reconeguts l’any 2018 obtenint el Premi Extraordinari de Música de Cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu. El mateix any van debutar a dos pianos al Palau de la Música Catalana en un concert en commemoració del centenari de la Primera Guerra Mundial. Van realitzar el Màster en Interpretació de Música de Cambra gràcies a la beca otorgada per la Fundació del Conservatori del Liceu, col·laborant també amb l’Orquestra de Cambra del Conservatori del Liceu dirigits per Manel Valdivieso. Actualment estudien a la prestigiosa Universitat Mozarteum de Salzburg amb Tal & Groethuysen, un dels millors duets de piano amb més de 30 anys de gravacions i trajectòria. Per aquests estudis se’ls hi ha estat otorgada la beca de la Fundació Pere i Pons.

Programa

Wolfgang Amadeus Mozart 1786–87?

Completed by Robert D. Levin (b. 1947)

Allegro and Andante (Sonata) in G major, K357 [K497a / K500a]

I. Allegro

II. Andante

Ludwig van Beethoven 1792

8 Variations on a Theme by Count Waldstein, WoO 67

Franz Schubert 1824 

8 Variations on an Original Theme, D.813

Max Reger

Six burlesques op. 58      1901

Variations and Fugue on a Theme by Mozart, Op.132      1914

Concerts

10/07/21
21:30 h
Maresme –
Far de Calella
10.00
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR