×
Juventuts Musicals de Catalunya

GIO SYMPHONIA & ELENA TARRATS

DIRECTOR: FRANCESC PRAT
TICKET TO RIDE: BACH, THE BEATLES, GLASS, BOWIE
La GIO Symphonia és un projecte orquestral versàtil que inicia una nova etapa, sota la direcció artística de Francesc Prat, amb la voluntat de portar més enllà les experiències musicals convencionals. Durant els 10 anys d’exitosa trajectòria ha actuat als principals teatres, auditoris i festivals de Catalunya al costat de prestigiosos directors i solistes, nacionals i internacionals. En aquesta sorprenent producció convida a la jove cantant i actriu Elena Tarrats, destacada pel seu gran potencial creatiu, a afrontar el repte de posar veu a sorprenents creacions a partir de les cançons de The Beatles i David Bowie en un programa que reuneix alguns dels més influents músics de la història.

Programa

Johann Sebastian Bach: Concert de Brandenburg núm. 5, BWV1050 / John Lennon / Paul McCartney / Luciano Berio: Beatles songs /  David Bowie / Lucas Peire: Bowie songs (estrena mundial) / Philip Glass: Music in similar motion

Veure biografies

Biografies

LA GIO SYMPHONIA és un projecte orquestral versàtil que, després de deu anys de trajectòria exitosa, inicia una nova etapa sota la direcció artística de Francesc Prat amb la voluntat portar més enllà les experiències musicals convencionals. La seva presentació oficial va tenir lloc el 5 febrer de 2012 a l’Auditori de Girona acompanyada de Nina, Albert Guinovart, Gemma Coma-Alabert i Jordi Molina, sota la direcció del fundador Marcel Sabaté. Un èxit de públic, de crítica i mediàtic que ha acompanyat tots els concerts simfònics de producció pròpia  en què ha comptat amb solistes del prestigi de Valentina Lisitsa, Milos Karadaglic, Nemanja Radulovic, Pumeza Matshikiza, Daniel Müller-Schott, Ye-Eun Chi, Xavier Sabata, Sílvia Pérez Cruz, Lluís Claret, Alba Ventura, Mireia Farrés o Lluís Rodríguez Salvà, entre altres.

ELENA TARRATS es va formar en teatre musical a l'escola Memory i amb el mètode Keep Moving sota la direcció  de Mercè Boronat. Participa en obres com Generación de mierda, Todo es humo i els micromusicals Si quieres dulce no pidas calamares i Campamentos. El 2011 funda la seva companyia: La Hydra. Debuta en la televisió amb Ventdelplà i també surt a Gran Hotel, Familia i 39 + 1. Ha participat en pel·lícules com Mil Cretinos i Barcelona, noche de verano. El 2013 va publicar el seu primer disc Ma. El poder de decidir, amb el pianista Yamini T. Prabhu.

GIO Symphonia
GIO Symphonia
Francesc Prat
Francesc Prat
Elena Tarrats
Elena Tarrats

Concerts

08/01/23
19:00 h
Torroella de Montgrí –
Espai Ter
Finalitzat
14/04/23
20:00 h
Sabadell –
Teatre Principal
Finalitzat
15/04/23
20:00 h
Banyoles –
Auditori de l'Ateneu
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR