×
Juventuts Musicals de Catalunya

MERITXELL NOGUER, piano

RESONANCE
Resonance és el primer àlbum de Meritxell Noguer amb el qual presenta una selecció d’obres que l’han acompanyada durant els primers anys de la seva carrera com a pianista. En aquest recital es podrà escoltar la força i l’energia de la Sonata núm. 8 «Patètica» de Beethoven, tornar per uns moments a la infantesa amb les Escenes d’infants de Schumann i, finalment, viatjar a llocs inimaginables deixant-nos portar per les flotants textures de la Sonatine de Ravel. Una experiència intensa que vol fer-nos ressonar.

Programa

Ludwig van Beethoven: Sonata núm.8 en Do menor, Op.13 «Patètica» / Robert Schumann: Escenes d’infants / Maurice Ravel: Sonatine
Veure biografies

Biografies

MERITXELL NOGUER comença els estudis de piano a l’Escola de Música del Gironès amb Toni González. Posteriorment, entra al Conservatori Isaac Albéniz de Girona on cursa el grau professional amb Maria Àngels Pardàs. Durant aquesta etapa rep classes magistrals de Luiz de Moura, Carles Marquès i Alexis Golovin. El 2011 inicia els estudis superiors d’interpretació a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Adolf Pla i Denis Lossev. Paral·lelament, rep classes de piano i música de cambra de Francisco Poyato, Kennedy Moretti, Katya Apekisheva i Caroline Palmer. Ha guanyat el segon premi al VIII Concurs Vila de Salou (2008), el segon premi al Concurs d’Interpretació i Composició del Conservatori de Girona (2009), el segon Premi al Concurs d’Interpretació Arjau (2013) i una Menció Honorífica al Premi d’Interpretació i Composició del Conservatori de Girona (2013).
Amplia la seva formació a Londres on estudia un màster d’interpretació a la Guildhall School of Music and Drama de Londres. Ha ofert recitals de piano i concerts de música de cambra al Milton Court i la St John’s Church Waterloo de Londres, l’Auditori Viader de Girona, el Jardí dels Tarongers de Barcelona, l’Auditori Joan Plaça de València, l’Ateneo de Madrid, l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell i la Reial Acadèmia de les Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. Des del 2016 és artista resident del cicle de divulgació musical “Música per a tothom” organitzat a Girona MagicRoom.
Meritxell Noguer
Meritxell Noguer
Meritxell Noguer
Meritxell Noguer

Concerts

05/02/23
12:30 h
La Selva del Camp –
Les Golfes de ca Flassada
Finalitzat
07/02/23
19:00 h
Tarragona –
Teatre Metropol
Finalitzat
19/02/23
19:00 h
JM La Bisbal d'Empordà –
10 € / socis i menors gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR