×
Juventuts Musicals de Catalunya

SARA BAÑERAS, soprano & JOSÉ RAMÓN MARTÍN, piano

VIA MUSICORUM
En el programa Via musicorum, la soprano Sara Bañeras, guanyadora del primer premi del IV Concurs Josep Palet de Martorell, proposa una primera part de cançó de compositors centreeuropeus, centrada en el repertori romàntic i postromàntic, i una segona part de compositors catalans i bascos amb cançó i fragments d'òpera i sarsuela.

Programa

 Richard Strauss: Allerseelen, Morgen, Freundliche Vision  Franz Liszt:  Liszt: 3 Sonetti del Petrarca, S. 270: «Pace non trovo», «Benedetto sia 'l  giorno», «I vidi in terra angelici costumi» / Amadeu Vives: Canción del ruiseñor de la sarsuela Doña Francisquita / Frederic Mompou: Pastoral Miquel Ortega: L’enamorat li deia / Alicia de Larrocha: Los dos miedos Jesús Guridi: «Goizeko eguzki argiak» de l’òpera Mirentxu Eduard ToldràFesteig i Cançó del grumet 

Veure biografies

Biografies

SARA BAÑERAS és llicenciada en Economia i amb estudis de Musicologia, va estudiar al Conservatori Superior de València on obté el màster d’Òpera (2018). S’ha format amb la soprano Ofelia Sala i el tenor Dalmau González. El 2021 ha debutat al Gran Teatre del Liceu interpretant el paper de Contessa di Ceprano de l’òpera Rigoletto i ha participat en el cicle El Primer Palau. Va debutar en 2012 interpretant el paper de Francina a la sarsuela Cançó d’amor i de guerra. Ha cantat a festivals com el Festival Rossini de Pesaro, Gstaad New Years Festival (Suïssa), Sankt Goar International Music Festival (Alemanya), Ticino Music Festival, Fundació Princesa d’Astúries, Festival Life Victoria 2018, Festival Daurada Escena …. També ha estat reforç del cor del Gran Teatre del Liceu la temporada 2019-2020 amb Intermezzo. Ha participat en diversos concursos i ha estat primer premi del Concurs Josep Palet de Martorell (2021), en el Compostela Lírica (2020), beca Ferrer- Salat en el Concurs Viñas 2020 i segon premi en el 14è Concurs Internacional de Música de les Corts, (2018).
JOSÉ RAMÓN MARTÍN ingressa a l’Escolania de València a 8 anys i inicia els seus estudis de piano i violí. Posteriorment, estudia piano amb Ricardo Roca i Mario Monreal. Assisteix a classes magistrals amb Guillermo González, Rita Wagner, Wolfram Rieger i Miguel Zanetti… Com a pianista ha guanyat el Concurs Mestre Serrà en cinc ocasions, primer premi del Concurs Ciutat de la Línia, primer premi del Concurs Internacional José Roca. El 2007 va entrar al Centre de Perfeccionament Plácido Domingo del Palau de les Arts de València on s’ha especialitzat com repertorista. De llavors ençà treballa com a pianista repertorista i director assistent al Palau de les Arts.

Una proposta de

Primer Premi del Concurs de Cant Josep Palet de Martorell
Sara Bañeras
Sara Bañeras
Sara Bañeras i José Ramón Martín
Sara Bañeras i José Ramón Martín

Concerts

30/05/23
19:00 h
Tarragona –
Teatre Metropol
Finalitzat
03/06/23
18:00 h
Moià –
Auditori de Sant Josep
5€ (socis gratuït)
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR