×
Juventuts Musicals de Catalunya

MAR GRIMALT, veu, guitarra i pandero quadrat

Amb la veu ferma, Mar Grimalt bressola les cordes de la guitarra per mirar d'empetitir els neguits i consolar les pors. Descobreix la percussió ibèrica com a eina d’experimentació i d’expressió per donar una dimensió diferent de la seva música i a les paraules de poetes com Miquel Bauçà o Maria Mercè Marçal. La cruesa i la nuesa de les seves cançons són una invitació a aclucar els ulls, mirar-se per dedins, trobar-se amb la buidor i vessar-la.

Programa

A dos pams del nivell de terra (lletra de Damià Huguet)

Recull de versos (lletra de Miquel Bauçà)

Cossos

Dedins

Vessar

Cançó final

Accidents a cau d'orella

Reset

Si arrib a ser vell

Espurnes i corall

Veure biografies

Biografies

MAR GRIMALT va néixer a Felanitx, Mallorca, el 1996. És la guanyadora del Concurs Sons de la Mediterrània 2021. Ha tornat a la seva Mallorca natal després d’haver viscut a Madrid i a Mèxic, on s’ha format en teràpia ocupacional i musicoteràpia. Una vegada a l’illa, la cantautora de Felanitx treu dels calaixos les seves melodies més íntimes. Descobreix la percussió ibèrica com a eina d’expressió per donar una dimensió diferent a la seva música i a les paraules de poetes com Miquel Bauçà o Maria Mercè Marçal.
Actualment, cursa el grau d’Arts Escèniques a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears i cerca els punts limítrofes de la música i altres disciplines artístiques.

Una proposta de

Guanyadora del Concurs Sons de la Mediterrània
Mar Grimalt
Mar Grimalt

Concerts

30/11/22
19:15 h
Sabadell –
Teatre Principal
Finalitzat
23/02/23
19:30 h
JM del Baix Llobregat –
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR