×
Juventuts Musicals de Catalunya

RAMOS-BARDOLET-CODINA-MARIGÓ

CLÀSSICA: PRO

EL QUARTET PER A LA FI DEL TEMPS 

Miquel Ramos, clarinet · Joel Bardolet, violí · Pau Codina, violoncel · Carles Marigó, piano 

Quatre músics amb quatre trajectòries distintes, encreuades en alguns moments i que mostren amb una determinació absoluta una relació honesta i bidireccional amb la música que distingeix l’intèrpret del segle XXI. Una llavor que creix i es ramifica i que troba en el fet d’abordar una de les obres més compromeses i colpidores de la composició de la primera meitat del –molt- convuls segle XX, el Quartet per a la fi dels temps de Messiaen, una oportunitat de creixement artístic i personal única.

Miquel Ramos Salvadó (Premià de Mar, 1989) va començar a estudiar clarinet a l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar amb el professor Francesc Navarro, i va seguir al Conservatori Professional de Música de Badalona amb Xavier Castillo i a l’ESMuC amb Josep Fuster. Durant aquesta etapa rep consells musicals de músics com Lorenzo Coppola, Vicent Alberola i el Quartet Casals. El violinista Joel Bardolet va realitzar els seus estudis superiors a l’ESMuC i posteriorment va cursar un màster a la prestigiosa Musikhochschule Freiburg amb la violinista francesa Muriel Cantoreggi, amb qui encara avui manté el contacte i la relació musical. L’abril de 2012 va ser admès en el programa de màster especialitzat en solista a la Hochschule für Musik Basel, amb Rainer Schmidt. En finalitzar-lo, va debutar com a solista a la principal sala de concerts de Basilea, tocant el segon concert de Bartók amb la Basel Sinfonie Orchester. Ha rebut el mestratge de músics com Vera Martínez Mehner, Maurice Fuks, Erich Höbarth i András Keller. Pau Codina Masferrer va començar els seus estudis de violoncel als 5 anys amb la professora Eulàlia Subirà, a l’Escola Municipal de Música de Manlleu. Ha rebut classes de professors com Ivan Chiffoleau, Daniel Grosgurin, Peter Thiemann i Louise Hopkins. L’any 2002 va ser acceptat com alumne a la prestigiosa escola Yehudi Menuhin de Londres, i va cursar els estudis de grau superior en la Guildhall School of Music & Drama, graduant-se amb menció d’honor el 2010. Posteriorment va cursar el Solo Artist Diploma a la Chapelle Musicale Reine Elisabeth de Brussel·les amb el professor Gary Hoffman. Carles Marigó és un músic polifacètic; la seva inquietud l’ha dut a treballar com a intèrpret, compositor, arreglista i educador musical, en projectes de música clàssica, jazz, funky, música tradicional, pintura i teatre, girant sempre al voltant de la interpretació, la creativitat i la improvisació musicals. Nascut l’any 1986, Carles Marigó és llicenciat en interpretació musical en l’especialitat de piano a l’ESMuC. Va cursar la titulació amb Vladislav Bronevetsky i va aconseguir matrícula d’honor a piano i al projecte final de carrera. Becat pel CoNCA, va ampliar la seva formació en el Conservatori de Moscou (Tchaikovsky Moscow State Conservatory), amb Irina Plotnikova, on l’any 2013 va obtenir el diploma en el Posgraduate Performance Course amb les màximes qualificacions.

Programa

Philipp Glass: Mad Rush

Claude Debussy: Primera rapsòdia per a clarinet i piano

Oliver Messiaen: Quartet per a la fi del temps

Concerts

16/02/21
 
Sant Boi de Llobregat –
Can Massallera
Finalitzat

Concerts

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR