×
Juventuts Musicals de Catalunya

RAFAEL QUIRANT & JEZABEL ESBRÍ

RAafael quirant, sopranista & Jezabel Esbrí, piano
Entre el barroc i el bel canto

El jove sopranista valencià Rafael Quirant acompanyat al piano per Jezabel Esbrí ens conviden a fer un recorregut per alguns dels compositors més destacats del barroc i el bel cant. El programa fa un recorregut per àries de Monteverdi, Händel i Vivaldi fins a arribar a obres de compositors belcantista con Rossini i Verdi. 

Programa

Georg Friedrich Händel: Obertura de l'òpera Serse (piano) / Claudio Monteverdi: "Ecco l'altra pallude" de l'òpera Orfeo Georg Friedrich Händel: "Frondi tener e belle... Ombra mau fu" de l'òpera Serse / "Per rendermi beato" de l'òpera Serse / "Crude furie degli orridi abbisi" de Serse Antonio Vivaldi: "Sposa son disprezzata", de l'òpera Bajazet / Vincenzo Bellini: "Ah non credea mirarte" de l'òpera La Sonnambula / Àries de cambra: 1. Il fervido desiderio. 2. Ma rendi pur contento. 3. Malinconia ninfa gentile Gioachino Rossini: Canzonetta spagnuola  / L'orgia Serenate Musicali / Giovanna d’Arco, cantata per a veu i pianoforte

Veure biografies

Biografies

RAFAEL QUIRANT POCAR. Va néixer a València en 1996. Besnet de la cèlebre soprano Carmen Tur, va ser alumne de Ricardo Castelló. En finalitzar els seus estudis universitaris, va ingressar en el conservatori professional de música Francesc Peñarroja de Vall d'Uixó.

Actualment, és alumne del conservatori Joaquin Rodrigo de València, on rep classes per part d'Ofelia Sala. Ha rebut consells i classes magistrals d'Aurelio Viribay, Carles Budó, Carlos Chausson, Robert Expert, Nancy Fabiola Herrera, Miquel Ortega, Xavier Sabata, Isabel Rey i Mariella Devia. Aquesta última li va becar en un dels seus últims cursos.

Participant i finalista en la 95a convocatòria del concurs de Joventuts Musicals d'Espanya, ha participat i ha estat finalista del concurs d'òpera Ciutat d'Albacete. Guanyador del concurs de Joventuts Musicals d'Espanya en la 101a convocatòria i finalista en uns altres concursos.

Membre de la companyia artística Marenartists. Ha treballat amb artistes de primer nivell als quals ha acompanyat en diversos escenaris destacant la producció de Amadigi di Gaula de Händel on ha cantat a l'Auditori Nacional de Madrid i L'Auditori de Barcelona, al costat de Vespres d’Arnadí sota la batuta de Dani Espasa, amb Xavier Sabata, Núria Rial i Sabina Puértolas en el repartiment. És membre del grup barroc Il dolce incontro que treballa incansablement per a fer-se un lloc entre els més destacats grups barrocs a escala nacional.

Té un extens repertori barroc, belcantista, cançó espanyola i d'oratori.

JEZABEL ESBRÍ RODRÍGUEZ. Té el títol professional de piano i clarinet que va cursar al Conservatori Professional de Música Francesc Peñarroja de La Vall d'Uixó. Actualment cursant estudis de grau superior d'interpretació de piano en el Conservatori Superior de Música de València Joaquin Rodrigo. Alumna de María Teresa Beses, Bartomeu Jaume Bauzá, María Abad, Juan Carlos Cornelles i Laurence Verna en piano, així com Juan Esteban Romero i Vicente Javier Galindo en clarinet. Ha guanyat el premi “El meu Cafè” de música de cambra i ha estat finalista en diversos concursos de nivell nacional. Ha participat en concerts de la Banda Simfònica i de l'Orquestra de l'Ateneu Musical Schola Cantorum, de 

Ha participat en concerts de la Banda Simfònica i de l'Orquestra Simfònica de l'Ateneu Musical Schola Cantorum, de la Unió Musical d'Alfondeguilla, el Cor i l'Orquestra del Conservatori Professional de Música Francesc Peñarroja,  el Cor Polifònic Serra Espadà, el Cor Polifònic de la parròquia del Sant Àngel i el Cor Polifònic de l'Ateneu Musical Schola Cantorum.

Pianista acompanyant en les sarsueles La Tavernera del Puerto i Los gavianes Els amb l'Orquestra Simfònica de l'Ateneu Musical Schola Cantorum. Contractada en diverses ocasions com a pianista solista i pianista acompanyant per l'Ajuntament de La Vall d'Uixó. Ha realitzat diversos concerts complets com a solista, així com pianista acompanyant del sopranista Rafael Quirant.

Una proposta de

Joventuts Musicals d'Espanya (Primer premi 101a convocatòria del Concurs de Joventuts Musicals d'Espanya en la modalitat de cant)
Rafael Quirant
Rafael Quirant

Concerts

18/03/23
20:00 h
Martorell –
Escola Municipal de Música
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR