×
Juventuts Musicals de Catalunya

JAN DOMÈNECH QUINTET

Víctor Carrascosa, trompeta | Marçal Perramon, saxo tenor | Juan Pastor, contrabaix | Enric Fuster, bateria | Jan Domènech, piano
THE MAGICAL FOREST TOUR
The Magical Forest Tour és un treball que s’inscriu en el panorama del jazz actual europeu que s’inspira en la producció de músics com Brian Blade, Brad Mehldau o Aaron Parks sense perdre l’originalitat ni el toc personal del grup. El conjunt de peces narren una aventura íntima en un bosc màgic, que Jan Domènech va crear amb la intenció de recuperar la llibertat perduda durant el confinament i la recerca d’allò que ens fa lliures, que és l’art i en el seu cas, la música. Cada peça representa un lloc o un moment concret d’aquest viatge. Per tant, es tracta d’un estil més pròxim al jazz modern que s’ha nodrit de la cultura del jazz tradicional, del pop i de la música clàssica impressionista de principis del segle XX, especialment de les harmonies i de les instrumentalitzacions de Maurice Ravel. És per això que dins el repertori podem trobar peces força diferents les unes de les altres, però sense perdre el toc personal que les uneix dotant-les de coherència i context.

Programa

Departure (Jan Domènech) / Contrast (Jan Domènech) / Avui (Jan Domènech) / The Magical Forest Tour (Jan Domènech) / The Storyteller in the Forest Clearing (Jan Domènech) / The Witch and Her Creatures (Jan Domènech) / Strange road (Jan Domènech) / Departure (Jan Domènech)
Veure biografies

Biografies

JAN DOMÈNECH QUINTET és un projecte personal de Jan Domènech amb la col·laboració inestimable de quatre grans músics que destaquen des de fa temps en els seus àmbits. Neix l’estiu del 2020 a partir d’una sèrie de concerts a sales a Barcelona i rodalia. El 2022 el grup publica un àlbum titulat The Magical Forest Tour enregistrat l’estiu del 2021.
Jan Domènech Quntet
Jan Domènech Quntet

Concerts

19/07/23
21:00 h
L'Estartit –
Passeig del Molinet
Gratuït
Finalitzat
23/08/24
20:30 h
La Selva del Camp –
Castell del Paborde

Concerts

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR