×
Juventuts Musicals de Catalunya

EVA FERNÁNDEZ & JOSEP MUNAR

Eva Fernández, veu i saxo | Josep Munar, guitarra
En el seu segon disc, Sola, la saxofonista i cantant barcelonina Eva Fernández es va reafirmar el seu compromís amb la creativitat, component totes les cançons i estrenant-se com a lletrista. Sovint inspirada per la idea d’intentar enviar-se un missatge a ella mateixa quan era una nena, escriu de forma simple i visual sobre tot allò que creu que va aprenent sobre l’amor i el desamor, sobre la pressa i la paciència, sobre l’honestedat i la mentida... En aquest programa alternar temes d'aquest segons disc amb temes d'altres autors.

Programa

Dissimular (Eva Fernández)

El que més estimo (Eva Fernández)

Dolç enemic (Eva Fernández adaptació de poesia de Maria Mercè Marçal)

Vou veri vou (Honorat Noguera)

Paraules d'amor (Joan Manel Serrat)

Flors de baladre (Isidor Marí)

El cant dels ocells (Tradicional catalana)

Three views of a secret (Jaco Pastorius)

 Sail away (Tom Harell)

Veure biografies

Biografies

EVA FERNÁNDEZ va començar a tocar el saxo el 2001 amb Joan Chamorro com a professor. Durant el període d’aprenentatge va començar a cantar i va ser solista fins al 2016 en formacions com Sant Andreu Jazz Band o La màgia de la veu, amb la qual va enregistrar diversos treballs discogràfics i va tenir l’oportunitat de col·laborar amb músics reconeguts com Perico Sambeat, Toni Belenguer, Dick Oatts, Jesse Davis, Terell Stanford, Jordi Bonell, Ignasi Terraza o Andrea Motis, entre altres. El 2017, en acabar els estudis superiors d’interpretació de saxo jazz al Taller de Músics, es va submergir en el procés de creació de les seves cançons; procés compromès amb la recerca d’un discurs propi que l’artista continua teixint i treballant de forma continuada. Així va néixer el que considera el seu primer disc Yo pregunto (Taller de músics-Discmedi, 2018), poesia de diferents autores musicades per Fernández amb l’acompanyament del guitarrista Josep Munar. Amb aquest projecte va néixer Eva Fernández Trio (Josep Munar a la guitarra i Enric Fuster a la bateria). Yo pregunto va girar per països com a Argentina, Alemanya, Regne Unit, Corea i França, entre altres, amb molt bona acollida i va ser el punt d’inici de la seva carrera en solitari com a vocalista, saxofonista i compositora.

Eva Fernandez
Eva Fernandez
Josep Munar
Josep Munar

Concerts

12/09/23
18:30 h
Barcelona –
Ateneu barcelonès
Finalitzat

Concerts

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR