×
Juventuts Musicals de Catalunya

FORANI TEATRE

EN FAMÍLIA

BOTÀNICA OCULTA

Arnau Colom, titelles · Enric Rovira, música · Pau Josa, tècnic de so

En Joan és un expert de la botànica, coneix moltes plantes i remeis naturals, capaç de curar una mal de pedra com una forta diarrea. És el propietari d’un petit herbolari ple de pots que contenen plantes medicinals. Ha fet del seu ofici una autèntica passió. Avui té la botiga plena de clients, i està molt content. Li agrada trobar remeis perquè tothom sigui feliç en aquesta vida. Però avui està especialment content perquè la Maria Lluïsa, la llibretera del costat, li ha portat la nova edició en català del llibre Botànica Oculta de Joan Perucho. Emocionat obre el llibre amb unes ganes boges de voler-ho compartir amb els client, que com és de costum, mai tenen pressa.

En Joan servint-se del elements de l’herbolari (culleres, pots, alguns titelles abandonat...) ens transportarà a móns diversos. Una aventura imaginària a través de les plantes i els seus valors per celebrar el centenari del naixement de Joan Perucho.

Forani Teatre va néixer l’any 2006 de les mans d’Enric Rovira Canela i Arnau Colom Recasens amb la intenció de crear espectacles adreçats a tot tipus de públic. Des d’aleshores ha anat creixent i creant diversos espectacles que s’han representat arreu de Catalunya. Ha estat present en diferents festivals i mostres i premiats en varies ocasions, on destaca el reconeixement en els Premis Butaca’12 pel seu espectacle PAU. La vida de Pau Casals. La companyia, centrada en el treball de la creació i la docència, avança amb la constant d’explorar nous llenguatges que donen com a resultat espectacles amb segell propi. Forani Teatre concep els espectacles d’una manera total i artesana, és a dir, controla tot el procés de creació des de l’inici fins que l’espectacle es troba amb el públic: creació de la història, construcció de l’escenografia i dels titelles, composició de la seva banda sonora, posada en escena… Aquesta manera de concebre la creació teatral dóna com a resultat espectacles globals i professionals.

Programa

Botànica Oculta: Espectacle de titelles amb música pròpia d’Enric Rovira Canel, música de creació pròpia

Concerts

Concerts

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR