×
Juventuts Musicals de Catalunya

ODISSEYA - Laura Ballestrino, piano

Dimecres, 24 de juliol de 2024, 20.00h. Església de Sant Pere de Calella

ODISSEYA - Laura Ballestrino, piano

 

Odysseia és una travessia musical que comença a la Mediterrània i finalitza a Amèrica. En aquest recorregut coneixerem diferents paisatges sonors, des de la visió de quatre grans compositors al piano: Frédéric Chopin, Isaac Albéniz, Antón García Abril i Samuel Barber. El viatge comença a Espanya amb els Preludis Pp. 28 de Chopin, la música del qual ens transporta a l'estada del compositor a Valldemossa, Mallorca on va finalitzar aquestes breus i poètiques composicions l'hivern de 1838. A continuació anirem a Almeria amb l'obra del mateix nom d'Isaac Albéniz. El següent destí ens porta a Grècia amb Dos Piezas Griegas d'Antón García Abril. En el primer moviment, García Abril crea una atmosfera meditativa i atemporal, mentre que el segon evoca una dansa alegre i dinàmica plena d'harmonies exòtiques i suggeridores. Finalment, creuem l'Atlàntic per a descobrir la Sonata per a piano de Samuel Barber, compositor estatunidenc del segle XX. Barber combina en la seva sonata la tradició clàssica amb tècniques de composició avantguardistes. L'últim moviment, la Fuga, és un brillant exemple per la seva unió entre el contrapunt, els ritmes sincopados i harmonies que freguen el jazz, consolidant la sonata com una obra mestra del piano modern.

Programa

Obres: Frédéric Chopin, Anton García Abril, Isaac Albéniz, Samuel Barber

 

VENDA D'ENTRADES

Per internet, fins a les 14:00h del mateix dia del concert. 

Web de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palafrugell: https://palafrugell.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=1967

Al Teatre Municipal de Palafrugell (TMP) Tel. 972 611 172, de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00

1 hora abans a la mateixa taquilla del concert (Museu del suro o TMP)

 

PREU D'ENTRADES

Tarifa general – 15€

Aturats, Carnet Jove, Família nombrosa, majors de 65 anys – 10€

Entre 12-18 ANYS - 5€

Socis, estudiants Escola de Música de Palafrugell i menors de 12 anys - GRATUÏT

Tots els concerts són amb aforament limitat. Si s'aplica algun descompte, caldrà acreditar-ho en el moment d'accés a l'esdeveniment. Les entrades de l'Escola de Música de Palafrugell només es podràn adquirir a la taquilla. 
Es recomana obtenir les entrades abans dels concerts i si es prefereix comprar-les el mateix dia a la taquilla del lloc on es fa el concert, recomanem arribar-hi amb almenys 30 minuts d'antelació. 

FES-TE'N SOCI!

Quota anual: 30€

Entrada gratuïta a tots els concerts programats. Descomptes i avantatges a altres entitats col·laboradores arreu de Catalunya.

https://asociaciones.jmspain.org/palafrugell/ca/fes-te-soci.html

Laura Ballestrino
Laura Ballestrino

Concerts

24/07/24
20:00 h
JM de Palafrugell –
Església de Sant Pere de Calella de Palafrugell
15 € General (Socis gratuït)
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR