×
Juventuts Musicals de Catalunya

DANIEL JUÁREZ QUARTET

Daniel Juárez, saxo tenor · Álvaro del Valle, guitarra · Darío Guibert, contrabaix · Rodrigo Ballesteros, batería
NEURONAL ODD WORLD (N.O.W)

El Daniel Juárez Quartet va ser brillantment guardonat en la primera edició del Concurs de Jazz de Joventuts Musicals d’Espanya. En els seus concerts, com ell mateix explica, “tractem de conservar a través d'aquest idioma, improvisant, modelant, el ritme i les melodies per generar un diàleg amb sentit, diferent i especial en cada ocasió. Els elements dels quals bevem són les nostres influències, que neixen del Jazz, però que avui s'estenen i s'identifiquen amb una gran quantitat de gèneres musicals; sense dubte, això es veu reflectit en les nostres composicions i manera de tocar”.

Programa

Caminos

The New One

In A Cloudy Day

I’m A Fool

Russy’s Land

Heart’s Need to Keep Going

Muralla y Ciudadela

(Totes les obres són originals de D. Juárez)

Veure biografies

Biografies

Daniel Juárez neix a Talavera de la Reina. S'inicia tocant el saxo als 10 anys a l'Escola Municipal de Música i Dansa Eusebio Rubalcaba. Més tard es trasllada a Madrid on estudia piano, harmonia i ensemble de Big Band a l'Escola de Música Creativa. Obté el Títol Superior de Música en la modalitat d'Interpretació de saxo de Jazz a Musikene finalitzant-lo amb notes excel·lents. Després comença un Master of Music al Prince Claus Conservatorie (Groningen), durant el qual realitza un intercanvi amb la Queens College of Music de Nova York. Rep classes de grans saxofonistes: Oscar Iris, Bobby Martínez, Bob Sands, Mikel Andueza, Donny McCaslin, Gary Smulyan, Michael Moore i Ben Wendel. També d'importants artístes i pedagogs: Dave Liebman, Will Vinson, Miguel Blanco, Guillermo McGrill, Ari Hoening, Justin Dicciocio, Miguel Zenón, Taylor Eisgti, Guillermo Klein, Alejandro Mingot, Andrzej Plejniczak, Mariano Díaz, Panagiotis Andreou, Steve Altenberg, Paul Berner, Tineke Postma, entre d'altres. Ha pogut compartir música i escenaris amb importants artistes com Adam Nussbaum, Rhonda Ross, Michael Moore, Rodney Kendrick, Kevin Hays, Jerry González, Alina Engibaryan, Gadi Lehavi, Marc Miralta, Owen Hart Jr., Perico Sambear, Roberto Pistolesi, Makram Aboul Hosn, Bob Sands, Javier Colina, Guilermo McGill, Miguel Blanco, Bobby Martínez, Borja Barrueta, Mariano Díaz, Albert Sanz, Carlos Martín, Javier Vercher, Féliz Rossy, Smavel Sarkisyan i altres. Sempre amb composicions originals el 2014 grava el seu primer treball Caminos. El 2016, el segon, Neuronal Odd World a Nova York.

Una proposta de

Concurso Juventudes Musicales de Joventuts Musicals d’Espanya, Segon Premi 91a Convocatòria: Jazz

Concerts

Concerts

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR