Juventuts Musicals de Catalunya

ALBA ALSINA QUARTET

Xarxa de Músiques 20-21

EL PRINCIPIO

Alba Alsina, saxo alto i soprano · Tom Amat, teclat · Carlos Bayolo, baix · Alberto Garrido, bateria

Alba Alsina és una jove saxofonista gironina amb una sensibilitat, delicadesa i enfocament excepcionals. Aquest és el concert debut de presentació del seu primer disc El Principio, íntegrament compost i liderat per ella, on el jazz i el flamenc-jazz són còmplices de les seves melodies. Acompanyada d'una banda de talents joves del jazz nacional, plegats faran vibrar el públic amb energia.

Alba Alsina va acompanyada d’una banda excepcional de músics joves i plens d’energia. El seu directe revela la complicitat que els uneix i el talent que comparteixen. Junts, poden convertir l’escenari en un espai on retrobar-se amb un mateix. L’àlbum que presenta Alba Alsina està compost per vuit peces que creen quelcom fresc i nou, ple de sofisticació, naturalitat i intuïció. Les vuit cançons que conformen El Principio són vuit escenaris personals i biogràfics que l’artista ha volgut plasmar sense lletres, només amb música, on ens convida a fer un cop d’ull al seu univers.

Programa

Alba Alsina Mallorquí, El Principio, Travesia, Terra, Plany, Si Oscurece, Nana a Manel, Por Tangos, Las Doce acaban de Dar, Lonnie’s Lament.

21/08/21
19:00 h
Granera (Moianès)
 Font de la Torre
10.00
Finalitzat
Subvencionado por
Miembro de
Colaborador
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR