Juventuts Musicals de Catalunya

JOAN MAR SAUQUÉ

XARXA DE MÚSIQUES

QUINTESSENCE

Joan Mar Sauqué, trompeta · Joan Codina, trombó · Marc Martín, piano · Pau Sala, contrabaix · Joan Casares, bateria

Quintessence es proposa abordar diferents repertoris aprofundint amb els llenguatges propis del moment i els autors en qüestió amb un treball previ de recerca musicològica per tal de copsar els matisos que s’han pogut perdre al llarg dels anys. En aquesta ocasió el repertori serà una selecció de composicions, de la dècada de 1950, d’autors representatius com: Benny Golson, Miles Davis, Kenny Dorham, Gigi Gryce o Dizzy Gillespie.

Nascut el 1996 a Garrigoles, Baix Empordà, Joan Mar Sauqué es va iniciar al jazz a la Sant Andreu Jazz Band, dirigida per en Joan Chamorro, amb la qual ha col·laborat i enregistrat músics nacionals i internacionals de primer nivell com Perico Sambeat, Dick Oatts, Scott Robinson, Joe Magnarelli... El 2016 gravà el seu primer disc "Joan Chamorro presenta Joan Mar Sauqué", amb col·laboracions de Luigi Grasso, Joel Frahm i Perico Sambeat. El 2018 produeix el seu segon disc "Vou onde o vento", incloent composicions pròpies, amb la participació de Gabriel Amargant, Marta Garrett i Andrea Motis. Des la seva arribada a Barcelona el 2012, a més de realitzar els estudis superiors a l’Esmuc, ha format part de grans formacions locals com: Rufaca Folk-Jazz Orchestra, Iberiana, SuperSax Project, The Bop Collective, The Django Orchestra, Smack Big Dab, Big Band del Liceu, Girona Jazz Project i l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics.

Programa

Repertori divers de composicions de la dècada de 1950.

14/08/20
22:00 h
L'Estartit
 Plaça de la Llevantina
Finalitzat
20/12/20
12:00 h
L'Estartit
 Plaça de l'Església
Finalitzat
Subvencionado por
Miembro de
Colaborador
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR