Juventuts Musicals de Catalunya

MAGALÍ SARE & SEBASTIÀ GRIS

JAZZ

A BOY AND A GIRL

Magalí Sare, veu · Sebastià Gris, guitarra, pedals i efectes

Magalí Sare & Sebastià Gris ens presenten "A boy and a girl" de la mà de l'productor David Soler. Aquesta proposta aposta per l'experimentació electrònica a través de la deconstrucció de temes clàssics i cançons populars mallorquines, creant noves sonoritats on també estan presents elements naturals de l'espai on es va produir l'enregistrament, la rectoria. Guitarra i veu es presenten com a elements principals que abracen contínuament el món dels efectes i distorsions.

La cantant del Vallès occidental i el guitarrista mallorquí van estudiar junts el Grau Superior del Liceu de Barcelona. Durant aquesta etapa, es van conèixer artísticament a fons, van experimentar una connexió musical tan especial que van decidir portar-la als escenaris. En 2016 es crea aquest projecte, aquest duo amb l'objectiu de recuperar cançons de la nostra terra, temes jazzístics i músiques de l'món d'altres llocs, creant nous arranjaments, oferint la seva particular interpretació. El 2018 guanyen el primer premi estatal de jazz de Joventuts Musicals d'Espanya. Paral·lelament, aquests dos músics han anat realitzant altres projectes musicals. Magalí Sare va llançar el seu primer disc en solitari titulat "Cançons d'amor i dimonis"  i es va presentar oficialment en el 50 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Ha realitzat més de 60 concerts a la gira del seu primer treball que ha finalitzat al novembre de l'2019. També, se la coneix per ser la soprano de l'Quartet Melt (guanyadors de la 3era edició del programa de TV3 Oh Happy Day l'any 2015). A més, és la cantant del disc Estómac de la pianista i compositora Clara Peya i té un duo de música experimental amb el contrabaixista Manel Fortià. Durant l'any 2019 ha estat nominada com Talent Emergent en els premis Alícia de l'Acadèmia Catalana de la Música, com Artista revelació en els premis ARC i finalista al premi Terra i Cultura per la musicació del poema Desplegar-se de la Sònia Moya. Sebastià Gris combina la faceta de guitarrista amb la de compositor i arranjador. L'any 2017 funda la "Bull i Pebre Bord Jazz Orquestra", una big band de músics catalans i mallorquins. L'any 2018 passa a formar part de la banda de el primer disc de Magalí Sare.

 

Programa

Francis Poulenc i Guillaume Apollinaire: Hôtel

Popular mallorquina: Vou veri-vou

Franz Schubert i Friedrich Rückert: Daß sie hier gewesen

Eduard Toldrà: Recança

Eric Whitacre: A boy and a girl

Popular mallorquina: Sa mort de na Margalida

Richard Strauss: Morgen

Magalí Sare: Venim a aquest món

Sebastià Gris: Temps enrere

09/08/20
19:30 h
Banyoles
 Torre del rem

Concerts

Actual
ST GEORGE QUARTET
JAZZ
Xarxa de Músiques 20-21
Actual
JOAN MAR SAUQUÉ
JAZZ
L'Estartit
Xarxa de Músiques 20-21 Agenda
14.08.20
Actual
ALBA ALSINA QUARTET
JAZZ
Banyoles
Xarxa de Músiques 20-21 Agenda
24.07.20
Subvencionado por
Miembro de
Colaborador
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR