×
Juventuts Musicals de Catalunya

ANNA ALÀS I JOVÉ I ALEXANDER FLEISCHER

Música de cambra

Ana Alàs i Jové, mezzosoprano - Alexander Fleischer, piano.

La gran mezzo catalana Anna Alàs es presenta a la Xarxa amb dues propostes d’alta volada. “Legacy“ ofereix el contingut ínte- gre del disc homònim (Seed Music 2019) amb el qual vol fer un homenatge al llegat de compositors de cançó com Toldrà, Mompou, Falla o Montsalvatge. Alhora vol reflectir la continuïtat d’una tradició que arriba fins a l’actualitat amb Magrané. “Espill d’emocions” per la seva banda és una proposta en forma d‘espill en la qual es pot comparar com reflecteixen les emocions humanes Wolf en el Spanisches Liederbuch i els Mörike Lieder, Toldrà en les Seis canci- ones o Montsalvatge en les Cinco Canciones Negras.

L’activitat musical conjunta de la mezzosoprano Anna Alàs i Jové i el pianista Alexander Fleischer començà al sí de la Hochsc- hule für Musik “Hanns Eisler” de Berlin, en coincidir a la Liedklasse de Wolfram Rieger. Conjuntament han assistit a cursos de per- feccionament amb Irwin Gage, Thomas Quasthoff, Thomas Hampson i Barbara Bon- ney. Entre els nombrosos concerts que van oferir durant l’època acadèmica, destaca el que fou recolzat per Daniel Barenboim, que presenta els intèrprets més destacats del centre. Posteriorment van ser seleccionats per participar a l’Acadèmia de Lied del prestigiós festival “Heidelberger Frühling”. La seva intensa dedicació al món de la Cançó els ha dut a forjar un extensíssim reper- tori d’autors alemanys, francesos, anglosaxons, catalans i espanyols, i a assolir fites com ara el 2n Premi del prestigiós Concurs Internacional de Lied de l’Hugo-Wolf-Aka- demie (Stuttgart), a més de diversos reconeixements artístics individuals.

Programa

LEGACY

F. Mompou: Combat del somni

J. Magrané: Tres cançons amb amb textos de Roselló-Pòrce

M. de Falla: Siete canciones populares españolas

E. Toldrà: Seis Canciones Castellanas

X. Montsalvatge: Cinco canciones negres

 

ESPILL D’EMOCIONS

M. de Falla: Siete Canciones populares españolas

E. Toldrà: Seis Canciones Castellanas

H. Wolf: Selecció del Spaniches Liederbuch i els Mörike Lieder

X. Montsalvatge: Cinco canciones negras

M. de Falla: Siete Canciones populares españolas

Concerts

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR