×
Juventuts Musicals de Catalunya

JEREMÍAS JAVIER OBANDO TELLERÍA

CLÀSSICA: EMERGENTS

OBRES PER A PIANO ROMÀNTIC

Jeremías Javier Obando Tellería, piano

El guanyador del Primer Premi del Concurs de Vilafranca proposa un viatge sonor a través de les partitures dels més emblemàtics compositors romàntics, que anirà des de les partitures revolucionàries de Beethoven fins a les de Ginastera, passant per les imperdibles pàgines de Chopin i Liszt.

Jeremias Javier Obando Telleria va néixer a Maracaibo, Veneçuela el 1992. Començà els seus estudis de piano l'any 2004 amb Vivian Rodríguez (Cuba) adscrita a l ' "Institut Nens Cantors de Zulia" i al Conservatori de Música "José Luis Paz ". L'any 2011, continuà els estudis de piano amb Reinaldo Cañizares (Equador), al Conservatori Superior de Música "Rimsky Korsakov" de la ciutat de Guayaquil, Equador. L'any 2013 fou acceptat a la Universitat Martin-Luther-Halle-Wittemberg d’ Alemanya amb el Prof. Marc Antoni d'Almeida, obtenint la  llicenciatura l’any 2018 en execució instrumental, afegint el component pedagògic que completa la seva formació artística. L'any 2019 culminà la màster en interpretació de música clàssica i contemporània del Conservatori Liceu de Barcelona amb el professor Tensy Kristmant mitjançant una beca atorgada per la Fundació Conservatori Liceu de Barcelona. Actualment està finalitzant els seus estudis com a concertista a la Universitat Martin Luther Halle Wittemberg amb el Prof. Albrecht Hartmann i exerceix com a professor de piano al Conservatori estatal Georg Friedrich Händel a Halle. S'ha presentat en sales de concerts de diferents països com la Elbphilarmonie (Hamburg), el Musikintrumentenmuseum (Berlin), The Krzysztof Penderecki European Center for music Krakau (Cracòvia), Altaforum di Cadaneghe (Venècia), el Palau de la Música (Barcelona), el Teatro Sucre (Quito), el Teatre Baralt (Maracaibo), la Usher Halle (Edinburgh) entre d'altres, i com a solista ha col·laborat amb orquestres com l’Orquestra Simfònica Juvenil de Zulia, l’Orquestra Simfònica de Maracaibo, l’Orquestra Simfònica Nacional de l'Equador i l’Orquestra Simfònica de Halle. Ha estat guardonat amb el Premi “Fronteras de la Música” d’Equador (2011), el Premi “Jóvenes Talentos” de Quito (2012), el Premi alemany “MusikBrauchtFreunde” (2013), el Premi Internacional de Les Corts (2019), el Premi del Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya (2019) i el Primer premi del Concurs de Vilafranca (2019).

Programa

Ludwig van Beethoven: Sonata Op. 81a

Frederich Chopin: Una selecció d’estudis, Op. 10

Alberto Ginastera: Sonata núm. 1 Op. 22

Franz Liszt: Sonata en Si menor, S.178     

Concerts

13/02/21
18:00 h
Moià –
Moià
Finalitzat
13/02/21
20:00 h
Moià –
Auditori de Sant Josep
Finalitzat

Concerts

Actual
TRIO ZUKAN
CLÀSSICA: EMERGENTS
XARXA DE MÚSIQUES 21-22
Actual
GALA KOSSAKOWSKI, flauta & LUIS ARIAS, piano
La Bisbal d'Empordà
XARXA DE MÚSIQUES 21-22
06.11.22
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR