×
Juventuts Musicals de Catalunya

ST GEORGE QUARTET

JAZZ

JAZZ - FUSIÓ

Rita Payés, trombó i veu · Lucas Delgado, piano i veu · Magalí Datzira, contrabaix i veu · Pol Ribó, bateria i veu

El St George Quartet presenta un repertori eclèctic i original fruit de les propostes de cadascun dels components del grup, que oscil.la entre els gèneres del jazz i les músiques del món. Combinant elements d’interpretació i formació jazzístics amb composicions que abarquen des de la cançó fins al groove o la samba, Payés, Daztira, Delgado i Ribó juguen amb la complicitat i els punts de trobada musicals en aquest viatge de textures tant delicadament personals que no deixa indiferent.

El St George 4et neix de les ganes d’iniciar un projecte sincer i equilibrat entre quatre músics avinguts de Barcelona. Rita Payés (trombó i veu), Lucas Delgado (piano), Magalí Datzira (contrabaix i veu), Pol Ribó (bateria) s’alien inicialment per donar veu a un repertori original de cançons del pianista amb l’objectiu musical de trobar una sonoritat en la que es vegi reflexada l’heterogeneïtat i el pes de cada una de les personalitats que composen el grup, més enllà de l’originalitat de les cançons. A mesura que el projecte ha anat creixent, el repertori ha anat evolucionant i cada un dels components ha pogut aportar material original per enriquir la veu del grup, ja sòlida i amb personalitat. Les veus de Payés i Datzira donen un toc esencial a la proposta i afegeixen així un grau de proximitat encara més proper amb el públic.

Programa

Lucas Delgado: Oír visiones

Lucas Delgado: Blueblio

Magalí Datzira: Simple porqué

Lucas Delgado: Ballad for W. S.

Lucas Delgado: Mavros Blues

Lucas Delgado: Forest Secrets

Rita Payés: Eu desespero

Lucas Delgado: OPQ

Lucas Delgado: Menorca

Lucas Delgado: Ojos que ven

Lucas Delgado: L’adéu dels déus

Paul McCartney: Blackbird

Concerts

25/04/21
12:00 h
L'Estartit –
Plaça de l'Església
Finalitzat

Concerts

Actual
DANIEL JUÁREZ QUARTET
XARXA DE MÚSIQUES 21-22
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR