×
Juventuts Musicals de Catalunya

ETHNO ORCHESTRA

Ethno Orchestra (30 músics) · Havard Enstad, violoncel i direcció · Pau Baiges, acordió i direcció
ETHNO TOUR

Una orquestra multiètnica i pluricultural amb quaranta músics procedents de vint països diferents compartint escenari. Aquest és el petit miracle musical que protagonitzarà cada any l’Ethno Orchestra com a colofó a la residència i festival folk internacional Ethno Catalonia, organitzat per Joventuts Musicals de Catalunya en el marc del programa Ethno de Jeunesses Musicales International. Una proposta única, irrepetible i fascinant en la qual el què passa damunt ‘escenari és molt més que música. 

Programa

Repertori multiètnic per confirmar

Veure biografies

Biografies

L’Ethno Catalonia té lloc a l’estiu a Banyoles i, en cada edició, els darrers quatre dies del projecte l’Ethno Orchestra, que aplega a tots els joves músics participants, ofereix una gira de quatre únics concerts a través de la xarxa d’associacions locals i entitats associades de JM Catalunya. L’Ethno Orchestra és el resultat de l’intens treball que els quaranta joves músics folk d’arreu del món realitzen durant els dies del campus i residència artística. Junts interpreten un repertori absolutament únic ja que s’hi inclouen cançons i temes tradicionals dels diferents països representats, arranjats per a l’ocasió pels líders musicals del projecte, Pau Baiges (Catalunya) i Havard Enstad (Noruega). És per això que cada gira de l’Ethno Orchestra és totalment singular i irrepetible: perquè cada any són diferents els músics que hi participen, els instruments que hi sonen i les cançons i tradicions musicals que s’hi interpreten. Ethno és un programa de música folk, ètnica i tradicional impulsat per Jeunesses Musicales International. Fundat al 1990 a Falun, Suècia, està dirigit a joves músics de fins a 30 anys amb l'objectiu de preservar i difondre les diferents tradicions musicals així com el patrimoni de la cultura global. Present en 34 països, Ethno uneix a joves a través dels campus i festivals anuals i internacionals, tallers i concerts i el treball conjunt amb escoles, conservatoris i altres grups per tal de promoure la pau, la tolerància, el diàleg i el coneixement interculturals a través de la música.

Una proposta de

Ethno Catalonia

Concerts

30/07/21
20:00 h
Moià –
Espai Cultural Les Faixes
20.00
Finalitzat
31/07/21
21:00 h
Banyoles –
Auditori de l'Ateneu
Finalitzat

Concerts

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR