×
Juventuts Musicals de Catalunya

ÁNGEL MARTÍN, clarinet ; SAMUEL TIRADO VILLAESCUESA, piano

VARIACIONS PER A CLARINET

El clarinetista Ángel Martín Mora presenta un recital que viatja a través de el temps i la geografia per presentar un reguitzell d'obres escrites per al clarinet com a instrument protagonista. Aquest viatge comença en el romanticisme alemany per endinsar-se en l'impressionisme francès i el modernisme, però sense oblidar les arrels mediterrànies de la música occidental.

Programa

Claude Debussy: Première Rhapsodie per a clarinet i piano Johannes Brahms?: Sonata num. 2 Op.120 en Mi bemoll major per a clarinet i piano / Julián Menéndez: Introducció, Andante i Dansa per a clarinet i piano / Pablo de Sarasate: Fantasía de l'òpera Carmen de Bizet, arrenjament per a clarinet i piano de Nicolas Baldeyrou

Veure biografies

Biografies

Ángel Martín Mora va néixer a Madrid el 1999. La seva formació musical va començar a Toledo, on es va graduar i va rebre matrícula d'honor en cada any cursat. Va començar els seus estudis superiors a l'Escola Superior de Música Reina Sofia de Madrid, amb els professors Michel Arrignon i Enrique Pérez Piquer, on va ser guardonat amb el premi Alumne Excel·lent de la càtedra de clarinet.

En 2019, va continuar els seus estudis musicals a The Colburn School a Los Angeles (Estats Units). Col·labora amb l'Orquestra de la Comunitat de Madrid (ORCAM), l'Orquestra Simfònica de Madrid (OSM) i l'Orquestra de Ràdio i Televisió Espanyola (OSRTVE). És membre de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya (JONDE), membre el 2019 de la Jove Orquestra de la Unió Europea (EUYO) i membre reserva en 2019 de l'Orquestra de Festival Schleswig- Holstein. En l'àmbit de la música de cambra, ha treballat amb Gustavo Núñez, Radovan Vlatkovic, Hansjörg Schellenberger, Klaus Thunemann, Radek Baborak, Stefan Dohr, Marta Gulyas, Alexander Lonquich i Menahem Pressler.

Ha aconseguit diversos premis tant en concursos nacionals com internacionals: Joventuts Musicals d'Espanya (Madrid, 2019), Segon premi en el Concurs Internacional de Clarinet de Porto (Portugal, 2018), Concurs Internacional de Clarinet Bal i Gai (Lugo, 2017 ), primer premi en el Concurs Nacional Ruperto Chapí de Villena (Alacant, 2015), Primer Premi en el Concurs Nacional Ruperto Chapí de Villena (Alacant, 2017), Primer Premi en el Concurs Nacional Ciutat de Xàtiva ( València, 2016), Primer Premi en el Concurs Internacional de Clarinet Sol a Agullent (València, 2015). A més, ha rebut el Premi Extraordinari en ensenyaments artístics de Castella la Manxa.

Una proposta de

Concurs JM Espanya (Primer premi 93ª Convocatòria: Vent 2019)

Concerts

17/05/22
19:00 h
Tarragona –
Teatre Metropol
Finalitzat

Concerts

Actual
TRIO ZUKAN
CLÀSSICA: EMERGENTS
XARXA DE MÚSIQUES 21-22
Actual
GALA KOSSAKOWSKI, flauta & LUIS ARIAS, piano
La Bisbal d'Empordà
XARXA DE MÚSIQUES 21-22
06.11.22
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR